10-minutowa sałatka z tuńczykiem i fasolą wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 17g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście sałaty, pieprz, fasolkę maślaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to 10-minutowe grzanki z tuńczykiem, 5 Minut Zdrowej Sałatki Z Tuńczyka, oraz Morze możliwości wyzwanie + 5 minut zdrowej sałatki z tuńczyka.
Instrukcje
1
Wymieszać marchewkę, pieprz, groszek cukrowy i fasolę razem w dużej misce. Delikatnie wrzucić liście sałatki i połowę dressingu, a następnie obtoczyć tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
Słonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.