Żurawinowo-Migdałowe Batoniki Z Mandarynkową Skórką
Żurawinowo-migdałowe batoniki z mandarynkową skórką mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy i bezmleczny dieta. Jeśli masz skórkę pomarańczową, chipsy czekoladowe, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchew o zapachu imbiru z skórką mandarynkową i szczypiorkiem, Jagodowe Parfaity Z Grzankami I Skórką Mandarynkową, oraz Żurawinowe Migdałowe Batoniki dla podobnych receptur.