Żonkilowy Dip Warzywny

Żonkilowy Dip Warzywny
Żonkilowy Dip warzywny to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, serek, jajko ugotowane na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Tort Żonkilowy, Tort Żonkilowy Pop, oraz Tort Żonkilowy.

Instrukcje

1
Wymieszać razem serek, majonez, pietruszka, cebula, pasta anchois, czosnek w proszku, i pieprz, aż kremowy. Oddzielić białko od żółtka; posiekać grubo. Do Dipu wmieszać posiekane białko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MajonezMajonez
Białka JajBiałka Jaj
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
CebulaCebula
żółtko Jajażółtko Jaja
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
Posypać posiekanym żółtkiem na wierzchu. Chill to serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn