Żeberka Wolno Gotowane
Wolno gotowane żeberka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka żeberek wieprzowych baby back, przyprawy do grilla, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Żeberka Wolno Gotowane, Żeberka krótkie wolno gotowane, oraz Żeberka Krótkie Wolno Gotowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć dużą patelnię do pieczenia folią aluminiową i spryskać sprayem do gotowania.
Umieść żeberka na przygotowanej blasze do pieczenia. Doprawić obie strony przyprawą grillową.
Żeberka pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut; odwracamy żeberka i pieczemy dodatkowe 15 minut.
Żeberka pokroić i wstawić do wolnej kuchenki.
Wymieszać ketchup, brązowy cukier, sos Worcestershire, musztarda Dijon, i czosnek w misce, aż dokładnie połączone; wlać sos na żeberka. Wymieszać do pokrycia. Żeberka gotować na niskim poziomie do miękkości, 4 do 6 godzin; od czasu do czasu mieszać.