Świeże makarony Grochowo-miętowe

Świeże makarony Grochowo-miętowe
Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 144. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz barwniki spożywcze, cukier cukierniczy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Świeże Makarony Kokosowe, WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes, oraz Sałatka Z Zimnego Groszku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ganache: rozpuścić białą czekoladę do 45 stopni C do 50 stopni C. zerwać i posiekać świeżą miętę.Doprowadzić creme fraiche zagotować w małym garnku i zaparzać miętę w creme fraiche przez 10 minut.Mieszanka szczepu i mięta rezerwowa. Mięta Bardzo dobra.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Połącz creme fraiche z białą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Creme FraicheCreme Fraiche
3
Dodaj do mięty i żelu Pippermint.Włączyć mieszaninę do miski, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 6 godzin.Dla grochu: zagotować wodę i cukier w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać groszek i gotować przez około 4 protokół.Odcedzić i zanurzyć groch w łaźni lodowej, aby je wstrząsnąć. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.Dla obu kolorowych makaronów: przesiać cukier cukierniczy i mąkę migdałową przez tamis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
5
110 g białka zalać mieszanką cukrową cukiernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
6
Dodaj barwnik spożywczy. Złóż, aby połączyć. Zagotuj wodę i cukier w garnku, aż osiągnie 118 stopni C. Tymczasem Pozostałe 110 g białek ubijaj w osobnej misce (lub mikserze stojącym).
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Do białek wlać syrop cukrowy w temperaturze 118 stopni C. Kontynuuj ubijanie mieszaniny, aż ostygnie do 50 stopni C. składaj mieszaninę białek jaj w mieszaninę cukru cukierniczego, aż do włączenia.Napełnij ciasto ciasto i wyduś 3 1/2 cm okrągłe makarony rozmieszczone 2 cm na blachach do pieczenia wyłożonych pergaminem. Dotknij dno blachy do pieczenia delikatnie na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
8
Niech makarony siedzieć na arkuszach przez 30 minut w temperaturze pokojowej, aby utworzyć skorupę. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni C.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
9
Piec makarony przez 12 minut, otwierając szybko drzwi piekarnika dwa razy, aby wypuścić parę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
10
Usuń makarony i pozwól cool.To złóż: para miętowo-zielone muszle makaronu i pistacjowo-zielone muszle makaronu razem. Napełnij torebkę ciasta ganache miętowym i obficie wymieszaj z pistacjowo zielonymi muszlami makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
11
Umieścić 3 groszek na wierzchu ganache i kanapkę z miętową zieloną skorupką makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12
Gotowe makarony umieścić w szczelnych pojemnikach i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
13
Wyjąć z lodówki na 2 godziny przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje144
Ocena Zdrowia0
Magazyn