Święty wędzony boczek i pieczarki Penne

Święty wędzony boczek i pieczarki Penne
Święty wędzony boczek i pieczarki Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.08 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, soli i pieprzu, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Wegańskie Wędzone Pieczarki "Boczek", Boczek Pieczarkowy Wędzony Cheddar Risotto, oraz Penne ai funghi (Penne z sosem grzybowym) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać makaron penne i 1 łyżka oliwy z oliwek do garnka, i gotować, aż makaron będzie prawie miękkie, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Drenaż.
4
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż rumiane. Czosnek wymieszać i gotować przez kilka minut, a następnie dodać grzyby. Gotować, stale mieszając, przez kilka minut, aż grzyby zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wlać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Pozostawić na wolnym ogniu przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
6
Na patelnię dodać ugotowany makaron i wymieszać, aż będzie pokryty. Gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się do zaledwie kilku łyżeczek na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Na talerze ułożyć obfite porcje, a na wierzch polać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn