Świąteczne Batoniki Do Ciast
Need a deser bezglutenowy? Świąteczne batoniki mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka cukru, masła, bita Puszysta lukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Świąteczne Batoniki Do Ciast, Świąteczne Batoniki Owocowe, oraz Owocowe i orzechowe batony świąteczne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj patelnię 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką. W średniej misce, beat Cookie mix, masło, mleko i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 20 sekund lub do dobrze wymieszane. Wymieszać z wiśniami i ekstraktem z migdałów.
Piec 20 do 25 minut lub do góry jest złoty brąz i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 45 minut. Mróz z lukrem.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.
Odmierz czerwony cukier do miseczek. Naciśnij 2-calowy foremka do ciastek lekko do lukier bar, aby odcisk projektu; Usuń cutter. Dip cutter do cukru; umieścić na nadruku w lukier do projektu.