Śmierć przez czekoladę
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać śmierć przez czekoladę spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 741 kalorii, 10g białka, oraz 60 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, jajka, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Death by Chocolate IV, Śmierć przez czekoladę, oraz Śmierć przez Ciasto czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 8-calowy springform patelni. Zawiń dno patelni w wytrzymałą folię.
Roztopić masło i słodko-gorzką czekoladę w dużej misce ustawionej na patelni gotującej się wody.
Wyjmij miskę, wymieszaj, aby połączyć i pozostaw do ostygnięcia.
Jajka ubić na miksturę czekoladową, aż będą dobrze połączone. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię.
Umieść springform pan w patelni do pieczenia; wlej gorącą wodę do głębokości 1 cala do patelni do pieczenia.
Piec, aż ciasto jest ustawione wokół krawędzi, ale chwiejnie w centrum, 30 do 35 protokół.
Wyjąć folię i ostudzić na stojaku. Przykryć plastikiem i schłodzić przez co najmniej 6 godzin i do 3 dni.
Zrób glazurę: umieść mleczną czekoladę w misce. Doprowadzić śmietanę do wrzenia; wlać do miski.
Odstawić na 5 minut; trzepaczka aż będzie gładka. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Ciasto wyjąć na talerz; łyżka na glazurze. Przechowywać w lodówce do 5 godzin.
Aby utworzyć pajęczynę, łyżka konserwy lukier waniliowy do torby ziplock; odciąć mały kącik. Rury proste linie od środka ciasta do zewnętrznych krawędzi. Połącz linie, układając między nimi zakrzywione linie, tworząc wzór sieci. Pipe spider lub umieść cukierkowego pająka w sieci.