Łosoś Mary Cadogan z serową skórką crunch
Jeśli masz mniej więcej 35 minut aby spędzić w kuchni, łosoś Mary Cadogan z serowym Crunch crust może być niesamowity bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz emmental, pietruszkę, śliwkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z BBC Good Food ma 33 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Spróbuj Tartiflette Mary Cadogan, Jubileuszowy kurczak Mary Cadogan, oraz Crunch Crust Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Doprawić steki z łososia. Obficie posmaruj płytkie naczynie żaroodporne na tyle duże, aby połknąć rybę w jednej warstwie. Łososia posmarować pozostałym masłem.
Wymieszać migdały, pietruszkę i gruyre lub emmental, a następnie nacisnąć na wierzch steków.
Piec przez 15-20 minut, aż polewa będzie chrupiąca i złocista, a łosoś ugotowany.
Podawać z ziemniakami i zieloną sałatką lub brokułami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.