Łatwe Pieczenie Ravioli

Łatwe Pieczenie Ravioli
Przepis łatwy Piec Ravioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 407 kalorii, 21g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ravioli wypełnione serem, ser mozzarella, sos pomidorowy z makaronem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwe Pieczenie Ravioli, Easy Chipotle Ravioli Bake, oraz Ravioli Bake.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spryskać dno i boki prostokątnego naczynia do pieczenia 13x9x2-cali, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozprowadzić 3/4 szklanki sosu makaronowego w naczyniu do pieczenia. Ułóż połowę mrożonych ravioli w sosie jednowarstwowym; wierzch z połową pozostałego sosu makaronowego i 1 szklanką sera mozzarella. Powtórz warstwy raz, zaczynając od ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
RavioliRavioli
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
4
Przykryć folią aluminiową i piec 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć folię; piec odkryte 15 do 20 minut dłużej lub do bąbelków i gorące w centrum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Odstawić na 10 minut przed cięciem.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn