Łatwe naklejeczki z krewetkami

Łatwe naklejeczki z krewetkami
Easy Shrimp Potstickers to bezmleczna i pescatariańska przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 45 kalorii . Za 34 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40 osobom. Udaj się do sklepu i kup szalotkę, jajko, cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu 18 smakoszom i kucharzom. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 18% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Wypróbuj Easy Shrimp Potstickers , Shrimp Potstickers i Shrimp Potstickers, aby znaleźć podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Potstickers: W robocie kuchennym dodaj krewetki, czosnek, szalotki, sos sojowy i jajko. Pulsuj, aż się połączą, ale nadal będą masywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
3
Usuń mieszaninę do miski. Aby złożyć nalepki, nałóż około 1 łyżeczkę nadzienia na środek opakowania wonton. Zwilżyć brzeg opakowania wodą. Złóż ciasto, aż końce się zetkną i wyciśnij powietrze ze środka w kierunku krawędzi. Uszczelnij, mocno dociskając. To najprostszy sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Aby uzyskać klasyczny wygląd plisowania: kciukiem i palcem wskazującym zaciśnij róg niezapieczętowanego wontonu. Drugą ręką pociągnij kawałek niezaklejonej krawędzi wontona w kierunku ściśniętego rogu i ściśnij, aby utworzyć lekką fałdę na owijce, kontynuuj wciąganie luźnego owijki i zaginanie, aż skończy się miejsce, a następnie wypuść powietrze przez ostatnie otwarcie i zsuń razem. Powtórz tę czynność dla pozostałych wontonów. Można je na tym etapie zamrozić najpierw na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do torebki do zamrażania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Sos do maczania: Wymieszaj wszystkie składniki razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Gdy będziesz gotowy do ugotowania naklejek, dodaj olej do dużej patelni. Gdy olej zacznie wirować, włóż na patelnię nalepki i smaż z jednej strony na złoty kolor. Odwróć i dodaj 3 kostki lodu. Natychmiast przykryj patelnię, aby nalepki wyparowały i gotuj przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
7
Wyjmij na duży talerz i podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn