Zupa z czarnej fasoli
Przepis na zupę z czarnej fasoli można przygotować w około 25 minut . To danie główne ma 598 kalorii , 64 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 osobom. Za 3,31 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup czarną fasolę, pieprz cayenne, tymianek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest idealna na jesień . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 69% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Zupa z czarnej soczewicy i czarnej fasoli , Domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli) i Domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub czarna fasola) Pasta z fasoli) .
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż cebulę i czosnek w 2 łyżkach bulionu na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka. Wymieszaj oregano, tymianek, kminek i cayenne; gotować przez 1 minutę. W blenderze lub robocie kuchennym przykryj i miksuj połowę ziaren przez 30 sekund; dodać do rondla z pozostałą fasolą i bulionem. Gotuj bez przykrycia na małym ogniu przez 15 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.