Tradycyjna sałatka z trzech rodzajów fasoli

Tradycyjna sałatka z trzech rodzajów fasoli
Tradycyjna sałatka z trzech rodzajów fasoli to dodatek dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 203 kalorie , 8 g białka i 4 g tłuszczu . Za 1,22 dolara za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka fasoli woskowej, mielonego pieprzu, papryczek pimento i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on sponsorowany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut . Jest to dobry wybór, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoovo-wegetariańską i wegańską . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 64% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Traditional Danish Kringle - From Denmark , La Fouace Nantaise - A Traditional Rum-Infused Brioche i Traditional Apple Tart .

Instrukcje

1
W misce wymieszaj zieloną fasolkę, żółtą fasolę woskową, fasolę czerwoną, cebulę, seler, zieloną paprykę i papryczki pimento.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
żółta Fasola Woskoważółta Fasola Woskowa
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszaj ocet, olej, cukier, sól i pieprz w rondlu; doprowadź do wrzenia. Gotuj i mieszaj, aż cukier się rozpuści, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdejmij rondel z palnika i polej mieszankę fasoli dressingiem; wymieszaj, aby pokryć sosem. Schłodź w lodówce, aż smaki się połączą, od 8 godzin do całej nocy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn