Tilapia pieczona i gotowana
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczona i gotowana Tilapia może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 115 kalorii, 23G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pietruszkę, filety tilapia, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Piekarnik gotowane Tilapian i brokuły, Trawa cytrynowa gotowana Tilapia z Baby Bok Choy, oraz Tilapia Pieczona.
Instrukcje
Umieść tilapię, sok z cytryny, kolendrę i pietruszkę w misce; wrzuć, aż filety będą równomiernie pokryte. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia.
Filety ułożyć na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia; na wierzchu polać pomidorem.
Pozostałą marynatę zalać filetami. Pokrywa z folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku 15 minut.
Wyjąć folię i piec odkryte kolejne 5 minut.