Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na azjatyckie jedzenie. Spróbuj zrobić kurczaka w tajskiej restauracji w domu. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny ma 760 kalorii , 61 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Za 3,03 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 4 osób. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką ząbki czosnku, masło orzechowe, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dostarcza Ci go Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 73% , co jest solidne. Podobne przepisy to Restaurant Style Salsa , Chelley's Thai Style Chicken Satay i Luscious Thai Chicken Pineapple Curry .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, brązowy cukier i pieprz.