Szarlotka VI

Szarlotka VI
Apple Cake VI to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz sok pomarańczowy, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłko Dynia Kwaśna Śmietana Ciasto Kawowe Z Glazurą Jabłkowym, Przyprawiony Rum Szarlotka z jabłkowym cydrem Karmel glazura, oraz Karmelizowane ciasto jabłkowe-klasyczne połączenie jabłka i karmelu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 10-calową patelnię. W średniej wielkości misce do mieszania połącz jabłka, 1/2 szklanki cukru i 1 łyżkę cynamonu. Wymieszać tak, że jabłka są powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, połączyć 2 szklanki cukru, oleju i jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
3
Dobrze wymieszać.
4
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia i dodać do masy cukrowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
5
Wymieszać aż do wymieszania. Następnie wymieszać z wanilią i sokiem pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
WaniliaWanilia
6
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni, na wierzch polać pokrojonymi w plasterki jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Drugą połowę ciasta przelać na jabłka, a następnie na wierzch z pozostałymi jabłkami. Również, wlać sok z jabłek na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SokSok
8
Piec przez 1 godzinę i 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony do ciasta wyjdzie czysty. Przykryj ciasto folią aluminiową przez ostatnie 15 minut, aby wierzch nie spalił się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn