Szarlotka VI
Apple Cake VI to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz sok pomarańczowy, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłko Dynia Kwaśna Śmietana Ciasto Kawowe Z Glazurą Jabłkowym, Przyprawiony Rum Szarlotka z jabłkowym cydrem Karmel glazura, oraz Karmelizowane ciasto jabłkowe-klasyczne połączenie jabłka i karmelu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 10-calową patelnię. W średniej wielkości misce do mieszania połącz jabłka, 1/2 szklanki cukru i 1 łyżkę cynamonu. Wymieszać tak, że jabłka są powlekane.
W dużej misce, połączyć 2 szklanki cukru, oleju i jaj.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia i dodać do masy cukrowej.
Wymieszać aż do wymieszania. Następnie wymieszać z wanilią i sokiem pomarańczowym.
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni, na wierzch polać pokrojonymi w plasterki jabłkami.
Drugą połowę ciasta przelać na jabłka, a następnie na wierzch z pozostałymi jabłkami. Również, wlać sok z jabłek na ciasto.
Piec przez 1 godzinę i 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony do ciasta wyjdzie czysty. Przykryj ciasto folią aluminiową przez ostatnie 15 minut, aby wierzch nie spalił się.