Serowa Zupa
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych do swojego pudełka z przepisami, zupa serowa może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 410 kalorii , 22 g białka i 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,76 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealna na jesień . Udaj się do sklepu i kup masło, ziemniaki, pół na pół i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 39% . Ten wynik nie jest aż tak super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Zupa Serowa , Zupa Serowa Tortilla i Zupa Serowa Hamburger .
Instrukcje
Rozpuść masło w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj por i smaż do miękkości, około 5 minut.
Dodać bulion i ziemniaki, zagotować. Zmniejsz ogień i gotuj przez 25 minut, od czasu do czasu mieszając. Zupę puree partiami zmiksuj w robocie kuchennym lub blenderze. Zupę z powrotem przelej do rondla.
Dodaj pół na pół i gotuj na wolnym ogniu. (Można przygotować 1 dzień wcześniej, przykryć i przechowywać w lodówce. Przed dalszym gotowaniem zagotować.) Stopniowo dodawaj wszystkie sery do zupy i mieszaj, aż się rozpuszczą. Zupę nalewamy do misek i dekorujemy estragonem.