Schab Wieprzowy Nadziewany Wiśniami

Schab Wieprzowy Nadziewany Wiśniami
Schab nadziewany wiśniami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli pocierasz szałwię, wiśnie, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszone wiśnie, można śledzić to danie główne z Homemade Berry Granola Parfaits jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Schab nadziewany gruszką i wiśniami, Schab z winegretem wiśniowym, oraz Schab Nadziewany Figami.

Instrukcje

1
W małym rondlu zagotuj wiśnie i wodę,
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Zdjąć z ognia; odstawić na bok (nie drenować).
3
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę, seler, pietruszka, marchew, szałwia i rozmaryn na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
5
Zdjąć z ognia. Wymieszaj grzanki, bulion, 1/4 łyżeczki pieprzu, gałkę muszkatołową, ekstrakt i wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
GrzankiGrzanki
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Odstawić do wchłonięcia płynu.
7
Wytnij wzdłużnie rozciąć środek pieczenia w ciągu 1/2 cala. z dołu. Open roast więc leży płasko; przykryć folią. Spłaszczyć do 3/4-in. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8
Usuń plastik; rozprowadź farsz na mięsie do 1 cala. krawędzi. Zamknij pieczeń; wiązać kilka razy sznurkiem kuchennym i zabezpieczyć końce wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
9
Umieść tłustą stronę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
10
Posypać pozostałym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
11
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 1 do 1-1 / 4 godziny lub aż termometr wskaże 145°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
12
Odstawić mięso na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
13
W międzyczasie dodaj bulion i wodę do patelni; wymieszaj, aby poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
14
Wlać do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, aż zmniejszy się o połowę. Wymieszać ze śmietaną i rozmarynem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
15
Podawać z pieczeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn