Sałatka z gorącą wołowiną i orzechami laskowymi

Sałatka z gorącą wołowiną i orzechami laskowymi
Sałatka z wołowiną i orzechami laskowymi na gorąco wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 295 kalorii , 29 g białka i 16 g tłuszczu . Za 3,51 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 4 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Jeśli masz pod ręką wodę, orzechy laskowe, ocet jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 71% . Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Oreo Hazelnut and Banana Cheesecake , Buttery Hazelnut Shortbreads i Chocolate Hazelnut Banana Cupcakes with Marshmallow Frosting .

Instrukcje

1
Umieść wołowinę w szklanej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszaj składniki marynaty; zalej wołowinę. Pozostaw w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
W międzyczasie wymieszaj składniki sosu i odstaw.
4
Włóż zieleninę do dużej miski sałatkowej; schłódź. Na patelni na dużym ogniu zrumień połowę wołowiny i marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
ZieloniZieloni
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wyjmij i zrumień resztę wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Odcedź i dodaj całą wołowinę do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Podgrzej sos na tej samej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Polać sałatkę i szybko wymieszać. Na wierzchu posypać orzechami laskowymi, cebulą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn