Mrożone Tropikalne Błoto Pośniegowe
Frozen Tropical Slushie to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Za $2.98 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 4G tłuszczu i w sumie 418 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ananasa, sok ananasowy, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tropikalny Mrożony Deser, Tropikalny Mrożony Deser Jogurtowy, oraz Mrożona tropikalna Margarita ze słodką krawędzią Chile dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść pokruszony lód w blenderze.
Dodaj do blendera kostki ananasa, ciemny rum, miód, mleko kokosowe, sok pomarańczowy i sok ananasowy. Pulsuj, aż mieszanina osiągnie konsystencję slushie, około 15 sekund lub impulsów. Nadziać dodatki na namoczone bambusowe szaszłyki.
Podawaj slushie w schłodzonych szklankach z szaszłykami owocowymi i na wierzchu z parasolami.