Makaron Lo Mein
Makaron Lo Mein wymaga około 30 minut od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 291 kalorii , 9 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 59 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup spaghetti, zieloną cebulę, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Kilka osób naprawdę polubiło ten przystawkę. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 49% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to Beef Lo Mein Noodles , Stuffed mushroom and Chow Mein Noodles i Chicken Lo Mein .
Instrukcje
W garnku typu Dutch oven zagotować wodę i bulion.
Dodaj spaghetti. Zagotuj ponownie; gotuj bez przykrycia przez 6 minut lub do momentu, aż będzie prawie miękkie.
Odcedź, zachowując 1/2 szklanki płynu po gotowaniu.
Dodaj sos sojowy, sos teriyaki, proszek pięciu smaków i pieprz do odłożonego płynu; odstaw. Odstaw spaghetti.
Rozgrzej olej na dużej patelni lub woku, aż będzie gorący.
Dodaj cebulę i smaż przez 2 minuty.
Dodaj groszek; smaż jeszcze 2 minuty. Wymieszaj z odłożonym spaghetti.
Dodaj odłożoną mieszankę sosu sojowego do patelni. Gotuj na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 3-4 minuty lub do momentu odparowania płynu.