Fasola pieczona II

Fasola pieczona II
Baked Beans II to bezglutenowy i bezmleczny dodatek. Jedna porcja zawiera 346 kalorii , 9 g białka i 5 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób. Za 77 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka musztardy, fasoli pieczonej, octu winnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 119 z nich powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 46% . Ta ocena jest solidna. Smokin' Willy Barbecue Baked Beans , Smoky Baked Beans i The Best Baked Beans są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
W naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x9 cali wymieszaj wieprzowinę i fasolę, brązowy cukier, cebulę, ketchup, musztardę, sos Worcestershire i ocet, dopraw solą i pieprzem do smaku. Na wierzchu ułóż plastry boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita) przez 1 godzinę lub do momentu, aż sos zgęstnieje, a boczek będzie upieczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn