Domowe wędzone migdały

Domowe wędzone migdały to przepis bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i cały 30 z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 24 g tłuszczu i łącznie 280 kalorii . Za 98 centów za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 45 minut . Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i kup nieblanszowane migdały, czosnek w proszku, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Sprawdza się dobrze jako bardzo rozsądnie wyceniony dodatek. Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 58% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Chutney morelowy z imbirem i prażonymi migdałami , Katalońska zupa pomidorowa z cukinii, miętą i prażonymi migdałami oraz Czekoladowy chleb z cukinii i słodkich ziemniaków z migdałami i suszonymi wiśniami .
Instrukcje
W misce ubij białka, aż będą piankowate.
Dodaj czosnek w proszku, sól selerową, sól i płynny dym; mieszaj, aż się połączą.
Dodaj migdały i mieszaj, aż będą dobrze pokryte. Równomiernie rozłóż migdały w blasze do pieczenia o wymiarach 15 cali x 10 cali x 1 cal, spryskanej sprayem do pieczenia.
Piec w temperaturze 300° przez 30 minut, mieszając co 10 minut. Ostudzić. Przechowywać w szczelnym pojemniku.