Chińskie kanapki BBQ z szarpaną wieprzowiną, marynowanymi ogórkami i marchewką oraz słodko-pikantnym sosem musztardowym

Chińskie kanapki BBQ z szarpaną wieprzowiną, marynowanymi ogórkami i marchewką oraz słodko-pikantnym sosem musztardowym
Chińskie kanapki BBQ z szarpanej wieprzowiny z marynowanymi ogórkami i marchewką oraz słodko-pikantnym sosem musztardowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na przystawki. Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji, każda zawiera 577 kalorii , 42 g białka i 20 g tłuszczu . Za 2,2 dolara za porcję przepis ten pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 7 godzin i 10 minut . Jeśli masz pod ręką olej sezamowy, łopatkę, pieprz i kilka innych składników, możesz go przygotować. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 66% , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to: Kanapka z szarpaną wieprzowiną z sosem BBQ z mango , Kotlety wieprzowe BBQ w słodkiej musztardzie i Szarpana wieprzowina BBQ w stylu Karoliny Północnej .

Instrukcje

1
Wymieszaj w misce brązowy cukier, sól, pieprz, przyprawę pięciu smaków, czosnek w proszku, mielony imbir i cebulę w proszku, a następnie natrzyj nimi całe mięso wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
RamięRamię
RamięRamię
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12 Bułek Typu Slider, Najlepiej King's Hawaiian12 Bułek Typu Slider, Najlepiej King's Hawaiian
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej kratką. Przykryć folią spożywczą i odstawić na 2 godziny, a najlepiej na noc do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Rozgrzej piekarnik do temperatury 160°C, a ruszt ustaw na środkowej pozycji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
4
Zdejmij folię i przykryj wieprzowinę warstwą papieru pergaminowego. Następnie przykryj wierzch folią aluminiową. Piecz przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Wyjmij, odkryj i odcedź cały płynny tłuszcz. Włóż wieprzowinę z powrotem do piekarnika i piecz, aż wieprzowina osiągnie 200 stopni Fahrenheita na termometrze do natychmiastowego odczytu, a wieprzowina będzie dobrze zrumieniona, około 1 1/2 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
6
Przełóż wieprzowinę do dużego naczynia, przykryj folią i odstaw na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Przygotowanie kanapki: Używając dwóch widelców lub rąk, rozdrobnij ciepłą wieprzowinę na kawałki i strzępy. Posmaruj masłem i usmaż bułki na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Na dolne bułki nałóż sporą ilość wieprzowiny, a następnie polej ją marynowanymi ogórkami i marchewką oraz słodko-pikantnym sosem musztardowym lub słodkim sosem chili, jeśli wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Zagotuj w rondlu 1 szklankę wody, ocet, cukier i sól, aż cukier i sól się rozpuszczą. Zdejmij z ognia, dodaj marchewki, ogórki i zmiażdżoną czerwoną paprykę i odstaw na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Wymieszaj w misce musztardę, wodę, miód, olej sezamowy, olej roślinny i sól, aż do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Składniki i sposób przygotowania
12
Zagotuj ocet, cukier i sól w rondlu i gotuj, aż się rozpuszczą. Gotuj na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i zmniejszy objętość o połowę, około 15 minut. Dodaj pokruszoną czerwoną paprykę, imbir i czosnek i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm

Składniki

1porcja startego parmezanuChinese five-spice powderChinese five-spice powder06 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou12krewetki i żyłkiButter, for griddlingButter, for griddling128papryka habanerorozdrobnione marchewkirozdrobnione marchewki12krewetki i żyłkiSweet Chile Sauce, for serving, optionalSweet Chile Sauce, for serving, optional1porcja startego parmezanukruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz104papryka habanerohalf-moon slices English cucumberhalf-moon slices English cucumber1porcja startego parmezanuświeży starty imbirświeży starty imbir12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek startyczosnek starty1porcja startego parmezanupółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1porcja startego parmezanuimbir mielonyimbir mielony1porcja startego parmezanu2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2Spód: okruszki z herbatników graham1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy55papryka habanerojasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier621 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemusztarda suszonamusztarda suszona1porcja startego parmezanuramięramię2kgsboneless pork butt or shoulder, fat cap scored deep (aboutboneless pork butt or shoulder, fat cap scored deep (about1281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego5101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego2Spód: okruszki z herbatników grahamplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1porcja startego parmezanuprażony olej sezamowyprażony olej sezamowy12rolki suwakowe, najlepiej King ' s Hawaiianrolki suwakowe, najlepiej King ' s Hawaiian50papryka habaneroz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi0warzywo (np. szpinak)sól kuchennasól kuchenna1porcja startego parmezanu1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia22
Magazyn