Batony zbożowe z czekoladą
Batony zbożowe z czekoladą to przepis kreolski na 24 osoby. Jedna porcja zawiera 59 kalorii , 1 g białka i 2 g tłuszczu . Za 18 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kremu marshmallow, czekolady, płatków ryżowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Sprawdza się dobrze jako śniadanie. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Podobne przepisy to Halloween Cereal Bars , Cracked Wheat Cereal i Homemade Muesli Breakfast Cereal .
Instrukcje
W ciężkim rondlu na małym ogniu rozpuść masło i czekoladę; mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Dodaj piankę marshmallow i kakao; gotuj i mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Zdjąć z ognia; dodać wanilię i płatki zbożowe. Włożyć do 13-calowej x 9-calowej patelni wysmarowanej sprayem do pieczenia. Ostudzić przed pokrojeniem.