Żółwie pająki z kawą i pistacjowo-czekoladowymi jajkami pająka

Żółwie pająki z kawą i pistacjowo-czekoladowymi jajkami pająka
Żółwie pająki z kawą i pistacjowo-czekoladowymi jajkami pająka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 932 kalorie. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, brązowy cukier, pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy Pająk z musem karmelowo-kawowym, Śnieżne jajka z kremem pistacjowym i czekoladową mżawką, oraz Spooky Spider Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 24 małe czekoladowe formy kopułkowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2
Dla żółwi pająków: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Orzechy pekan rozłóż równomiernie na matie silikonowej na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Umieścić w piekarniku i piec do tosty, 7 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
W małym rondelku wymieszać cukier, brązowy cukier, sól, śmietanę, lekki syrop kukurydziany i masło i stale mieszać na małym ogniu, aż cukry się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj sodę oczyszczoną i zwiększ ciepło do średnio-wysokiej, stale mieszając. Gotować karmel do 244 stopni F. natychmiast zanurzyć dno gorącej patelni w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodaj wanilię i rum. Miarka karmel na tosty pekan tak, że karmel jest plotchy całego orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
8
Ostudzić do temperatury pokojowej. W przypadku ganaszu kawowego: w małym rondlu na średnim ogniu karmelizuj cukier do ciemnego bursztynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Podgrzej krem, fleur de Sel i zmielone espresso w kuchence mikrofalowej, aż będzie gorące w dotyku, 1 do 2 minut. Do ugotowanego cukru ostrożnie dodać śmietankę espresso i doprowadzić do wrzenia. Bądź bardzo ostrożny w tym punkcie, ponieważ cukier będzie bąbelki się, gdy tylko krem wchodzi w kontakt z cukrem. Po prostu wlewaj krem powoli i mieszaj przez cały czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone EspressoMielone Espresso
Fleur De SelFleur De Sel
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
10
Umieść czekoladę, miód, masło i likier kawowy w dużej misce. Przecedzić karmel na czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier KawowyLikier Kawowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Odstawić na 30 sekund, a następnie ubijać, aby połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
Pozostaw w temperaturze pokojowej, aż krawędzie zaczną krystalizować. W przypadku ganaszu pistacjowego: w małym rondlu zagotuj śmietanę i lekki syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Umieść masło, białą czekoladę i związek pistacjowy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Gorącą śmietanę polać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
15
Odstawić na 10 sekund, a następnie ubijać, aby połączyć. Złożyć posiekane pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
16
Pozostaw w temperaturze pokojowej, aż krawędzie zaczną krystalizować. Rura do drugiej połowy kopuły czekoladowej muszli. W przypadku czekoladowych kopuł: roztopić czekoladę i wlać do formy, odstawić na 30 sekund i wylać z powrotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
17
Niech się całkowicie wykrystalizuje. Powtórz ze wszystkimi formami. Rur ganache kawy do formy czekolady. Przyklej 2 połówki razem z roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
18
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.

Składniki

0(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym113Orzechy dowolne (posiekane)brązowy cukier, przesianybrązowy cukier, przesiany907Orzechy dowolne (posiekane)ciemna czekolada powlekanaciemna czekolada powlekana5(zima)likier kawowy (polecany: Kahlua)likier kawowy (polecany: Kahlua)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)lekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówki4146 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówki11 funt cukinii,ciemny rum (polecane: Meyer ' s)ciemny rum (polecane: Meyer ' s)0(może być lub przeglądać)fleur de selfleur de sel21Orzechy dowolne (posiekane)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami454Orzechy dowolne (posiekane)4 uncje czekolady mlecznej, z grubsza posiekane4 uncje czekolady mlecznej, z grubsza posiekane907Orzechy dowolne (posiekane)orzeszki pekan, posiekaneorzeszki pekan, posiekane2(zima)mieszanka pistacjowamieszanka pistacjowa28Orzechy dowolne (posiekane)pistacje, grubo posiekanepistacje, grubo posiekane0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych177Orzechy dowolne (posiekane)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata227Orzechy dowolne (posiekane)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata43Orzechy dowolne (posiekane)łyżki masła niesolonego, temperatura pokojowałyżki masła niesolonego, temperatura pokojowa50Orzechy dowolne (posiekane)masło niesolonemasło niesolone4(zima)(1/2 patyczka) masło niesolone(1/2 patyczka) masło niesolone2(może być lub przeglądać)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej128Orzechy dowolne (posiekane)biała czekolada, grubo posiekanabiała czekolada, grubo posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielone espressomielone espresso
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn