Żydowska kanapka z mostkiem z wędzoną mozzarellą i czerwoną kapustą

Żydowska kanapka z mostkiem z wędzoną mozzarellą i czerwoną kapustą
Przepis Żydowska kanapka z mostkiem z wędzonym Mozzarellanem i czerwoną kapustą Slaw może zaspokoić Żydowskie pragnienie w okolicy 3 godziny i 55 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $10.18 za porcję. To danie główne ma 1757 kalorii, 119g białka, oraz 104g tłuszczu na porcję. Mieszanka mozzarelli, koszernej soli i pieprzu, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Grillowana Kanapka Rybna Z Kapustą Slaw, oraz Powolne wędzone łopatki wieprzowe z kapustą Napa Slaw i Queso Fresco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Posypać mostek obficie z obu stron 1 łyżką soli i trochę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Na średnim ogniu umieścić duży piec holenderski lub garnek na bazie ciężkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Dodaj mostek i sear ze wszystkich stron, aż głęboki złoty kolor, 10 do 12 protokół.
7
Zdjąć mostek i odstawić.
8
Dodać czosnek, seler, marchew i cebula i gotować, aż rumiane, o 5 protokół. Deglaze garnek z winem i niech gotować, o 1 minutę. Następnie użyj drewnianej łyżki, aby zeskrobać dno garnka. Następnie dodać bulion, rozmaryn, liście laurowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Dodać mostek z powrotem do garnka tłuszczu-side up, przykryć i piec w piekarniku, aż mostek jest przetargu widelec, o 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Przenieś mostek na deskę do krojenia i pozostaw go w spokoju, około 15 minut. Odcedzić warzywa i odcedzić część nadmiaru tłuszczu i zarezerwować jus. Mostek cienko pokroić w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Ubić majonez i musztardę, aż dobrze wymieszane w małej misce. Wierzch rolek obficie posmarować mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Umieść mozzarellę na dnie rolek, stos wysoko z mostkiem i Chochla jus na górze. Top z kapusty czerwonej Slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta CzerwonaKapusta Czerwona
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
13
W średniej misce ubić sok z cytryny, ocet i cukier. Podczas ubijania powoli dodawać olej, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Dodać paprykę wiśniową, szalotki i kapustę. Doprawić solą i pieprzem. Przykryj miskę folią i odstaw do lodówki, aż będziesz gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

23 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła2kilogramymostek wołowymostek wołowy4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy1Dużemarchewka pokrojona w kawałkimarchewka pokrojona w kawałki2łodygi selera naciowego, pokrojone na kawałkiłodygi selera naciowego, pokrojone na kawałki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojona papryka wiśniowa w słoiczkachcienko pokrojona papryka wiśniowa w słoiczkach4gałązkirozmaryn świeżyrozmaryn świeży3goździkiczosnek obrany i rozgniecionyczosnek obrany i rozgnieciony4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i grubo zmielony czarny pieprzSól koszerna i grubo zmielony czarny pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo wyciśnięty sok z cytryny (ok. 1 1/2 cytryny)świeżo wyciśnięty sok z cytryny (ok. 1 1/2 cytryny)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki8plastrymozzarella wędzonamozzarella wędzona1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia4roladki cebulowe, posmarowane masłem i zapiekane na złoty kolorroladki cebulowe, posmarowane masłem i zapiekane na złoty kolor9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 główki czerwonej kapusty, cienko pokrojonej (o1/2 główki czerwonej kapusty, cienko pokrojonej (o4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1małeszalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)gorczyca Kamiennagorczyca Kamienna2(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata3lub 4 gałązki świeżego tymiankulub 4 gałązki świeżego tymianku1cebula żółta, pokrojona w kawałkicebula żółta, pokrojona w kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn