Żydowska kanapka z mostkiem z wędzoną mozzarellą i czerwoną kapustą
Przepis Żydowska kanapka z mostkiem z wędzonym Mozzarellanem i czerwoną kapustą Slaw może zaspokoić Żydowskie pragnienie w okolicy 3 godziny i 55 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $10.18 za porcję. To danie główne ma 1757 kalorii, 119g białka, oraz 104g tłuszczu na porcję. Mieszanka mozzarelli, koszernej soli i pieprzu, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Grillowana Kanapka Rybna Z Kapustą Slaw, oraz Powolne wędzone łopatki wieprzowe z kapustą Napa Slaw i Queso Fresco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Posypać mostek obficie z obu stron 1 łyżką soli i trochę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Na średnim ogniu umieścić duży piec holenderski lub garnek na bazie ciężkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
5
Dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Dodaj mostek i sear ze wszystkich stron, aż głęboki złoty kolor, 10 do 12 protokół.
7
Zdjąć mostek i odstawić.
8
Dodać czosnek, seler, marchew i cebula i gotować, aż rumiane, o 5 protokół. Deglaze garnek z winem i niech gotować, o 1 minutę. Następnie użyj drewnianej łyżki, aby zeskrobać dno garnka. Następnie dodać bulion, rozmaryn, liście laurowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Dodać mostek z powrotem do garnka tłuszczu-side up, przykryć i piec w piekarniku, aż mostek jest przetargu widelec, o 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Przenieś mostek na deskę do krojenia i pozostaw go w spokoju, około 15 minut. Odcedzić warzywa i odcedzić część nadmiaru tłuszczu i zarezerwować jus. Mostek cienko pokroić w poprzek ziarna.