Żydowska kanapka z mostkiem z wędzoną mozzarellą i czerwoną kapustą

Żydowska kanapka z mostkiem z wędzoną mozzarellą i czerwoną kapustą
Przepis Żydowska kanapka z mostkiem z wędzonym Mozzarellanem i czerwoną kapustą Slaw może zaspokoić Żydowskie pragnienie w okolicy 3 godziny i 55 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $10.18 za porcję. To danie główne ma 1757 kalorii, 119g białka, oraz 104g tłuszczu na porcję. Mieszanka mozzarelli, koszernej soli i pieprzu, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Grillowana Kanapka Rybna Z Kapustą Slaw, oraz Powolne wędzone łopatki wieprzowe z kapustą Napa Slaw i Queso Fresco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Posypać mostek obficie z obu stron 1 łyżką soli i trochę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Na średnim ogniu umieścić duży piec holenderski lub garnek na bazie ciężkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
5
Dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Dodaj mostek i sear ze wszystkich stron, aż głęboki złoty kolor, 10 do 12 protokół.
7
Zdjąć mostek i odstawić.
8
Dodać czosnek, seler, marchew i cebula i gotować, aż rumiane, o 5 protokół. Deglaze garnek z winem i niech gotować, o 1 minutę. Następnie użyj drewnianej łyżki, aby zeskrobać dno garnka. Następnie dodać bulion, rozmaryn, liście laurowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Dodać mostek z powrotem do garnka tłuszczu-side up, przykryć i piec w piekarniku, aż mostek jest przetargu widelec, o 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Przenieś mostek na deskę do krojenia i pozostaw go w spokoju, około 15 minut. Odcedzić warzywa i odcedzić część nadmiaru tłuszczu i zarezerwować jus. Mostek cienko pokroić w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Ubić majonez i musztardę, aż dobrze wymieszane w małej misce. Wierzch rolek obficie posmarować mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Umieść mozzarellę na dnie rolek, stos wysoko z mostkiem i Chochla jus na górze. Top z kapusty czerwonej Slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
13
W średniej misce ubić sok z cytryny, ocet i cukier. Podczas ubijania powoli dodawać olej, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
14
Dodać paprykę wiśniową, szalotki i kapustę. Doprawić solą i pieprzem. Przykryj miskę folią i odstaw do lodówki, aż będziesz gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa2kilogramymostek wołowymostek wołowy4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona1łyżka czerwony ocet winnymarchewka pokrojona w kawałkimarchewka pokrojona w kawałki2łodygi selera naciowego, pokrojone na kawałkiłodygi selera naciowego, pokrojone na kawałki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona papryka wiśniowa w słoiczkachcienko pokrojona papryka wiśniowa w słoiczkach4gałązkirozmaryn świeżyrozmaryn świeży3goździkiczosnek obrany i rozgniecionyczosnek obrany i rozgnieciony41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól koszerna i grubo zmielony czarny pieprzSól koszerna i grubo zmielony czarny pieprz41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo wyciśnięty sok z cytryny (ok. 1 1/2 cytryny)świeżo wyciśnięty sok z cytryny (ok. 1 1/2 cytryny)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej82 łyżki roztopionego masłamozzarella wędzonamozzarella wędzona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia4roladki cebulowe, posmarowane masłem i zapiekane na złoty kolorroladki cebulowe, posmarowane masłem i zapiekane na złoty kolor9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 główki czerwonej kapusty, cienko pokrojonej (o1/2 główki czerwonej kapusty, cienko pokrojonej (o4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe5 funtów krótkich żeberek z kością5 funtów krótkich żeberek z kością591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1małeszalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona1porcja startego parmezanugorczyca Kamiennagorczyca Kamienna2Spód: okruszki z herbatników grahamz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi3lub 4 gałązki świeżego tymiankulub 4 gałązki świeżego tymianku1cebula żółta, pokrojona w kawałkicebula żółta, pokrojona w kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn