Żurawinowy Migdałowy Biscotti
Cranberry Almond Biscotti może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka soli koszernej, proszek do pieczenia, wanilia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Żurawinowy Migdałowy Biscotti, Biszkopt Migdałowo-Żurawinowy, oraz Żurawinowy Migdałowy Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W małej misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
W dużej misce ubić cukier i jajka mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste, 3 minuty. Ubić ekstrakt z wanilii, a następnie suche składniki. Użyj gumowej szpatułki lub drewnianej łyżki, aby wymieszać żurawinę i migdały.
Uformuj ciasto w kłodę o długości arkusza ciastek o wysokości około 1/2 cala.
Piec na złoty kolor, około 30 minut.
Ostudzić przez 10 minut. Użyj ostrego ząbkowanego noża, aby wyciąć kłodę po przekątnej na plastry o szerokości 3/4 cala.
Miejsce ciasteczka wyciąć stronę w dół na blasze do pieczenia i piec do tosty i suche, o 15 protokół.
Ochłoń. Przechowuj ciasteczka w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.