Żurawinowo-Portowy Relish
Żurawinowo-portowy Smaczek wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz port, cukier, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Szaszłyki z polędwicy wołowej z żurawinową porcją pieprzu i gorgonzolą, Crostini z polędwicy wołowej z Sułtanką-Porto Relish, oraz Dżem Żurawinowy.
Instrukcje
Ostrożnie usuń skórkę z pomarańczy za pomocą obieraczki do warzyw, upewniając się, że nie dostaniesz żadnej z białej, mięsistej części skórki.
Połącz skórkę pomarańczową, port, liść laurowy i goździki w średnim rondlu. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu; gotować 20 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Do rondla wrzucić mieszaninę; wymieszać z cukrem.
Dodać żurawinę; gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż żurawina pop, mieszając od czasu do czasu. Łyżka do miski; fajne.