Żurawinowo-Pomarańczowy Wiatraczek

Żurawinowo-Pomarańczowy Wiatraczek
Żurawinowo-pomarańczowe Wiatraczki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 80 i kosztuje 9 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 60 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, brązowy cukier, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Żurawinowo-Pomarańczowy Wiatraczek, Żurawinowo-Pomarańczowy Wiatraczek, oraz Pinwheels Żurawina Pomarańczowa.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
JajkoJajko
3
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Podziel ciasto na pół. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub aż łatwy w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Tymczasem w robocie kuchennym połącz żurawinę, pekan i brązowy cukier. Przykryć i przetworzyć, aż drobno posiekane; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żurawinażurawina
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Rozwałkuj jedną porcję ciasta między dwoma arkuszami woskowanego papieru do 10 cali. kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Wyjąć górną warstwę; rozprowadzić ciasto z połową mieszanki żurawinowej do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
8
Zwinąć mocno jelly roll stylu. Owiń w folię. Powtórz z pozostałym ciastem i mieszanką żurawinową. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CiastoCiasto
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Rozwiń rolki i pokrój na 1/4 cala. plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
10
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do momentu, gdy brzegi będą lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Usuń do stojaków Z Drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia0
Magazyn