Żurawinowo-Gruszkowy Relish

Żurawinowo-Gruszkowy Relish
Żurawinowo-gruszkowy smak to bezglutenowe i wegańskie przepis z 16 porcjami. Ta przystawka ma 79 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, cynamonu, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Żurawinowo-Gruszkowy Relish, Gruszka Żurawina Relish, oraz Pieczona Żurawina Gruszka Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 10 minut lub aż jagody pop. Schłodzić do temperatury pokojowej (około 2 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usunąć i wyrzucić laski cynamonu. Wymieszać z orzechami pekan. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn