Żurawina Pomarańcza Indyk Flatbread
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,07 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz owoce żurawinowo-pomarańczowe, mleko, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Indyk Żurawinowy Płaski # SundaySupper, Indyk Szkliwiony Żurawinowo-Pomarańczowy, oraz Kotlety Z Indyka Żurawinowo-Pomarańczowego.
Instrukcje
Wymieszać Bisquick i mleka, aż miękkie formy ciasta; pokonać 30 sekund. Jeśli ciasto jest zbyt lepkie, stopniowo wymieszać wystarczająco Bisquick (do 1/4 szklanki), aby ciasto było łatwe w obsłudze.
Umieścić ciasto na powierzchni obficie posypane Bisquick; delikatnie wałkować w Bisquick do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy. Pat lub roll na arkuszu ungreased cookie w 12-calowym okręgu.
Posmarować pokruszonymi owocami.
Posypać indykiem i serem.
Piec około 10 minut lub do złotego koloru.
Dekoruj paskami skórki pomarańczowej.