Żurawina Kora Orzechów Makadamia

Żurawina Kora Orzechów Makadamia
Żurawina orzech Makadamia kora wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 872 kalorii, 2G białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka powłoki cukierników, żurawiny, orzechy makadamia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Żurawina Kora Makadamia, Kokos, orzech makadamia i kora gorzkiej czekolady, oraz Gorzka Czekolada & Toffi Kora Makadamia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Arkusz cookie Line one 10x15 cali z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Umieść białą powłokę cukierniczą (kora Migdałowa) w bezpiecznej misce mikrofalowej i kuchenkę mikrofalową na średnim ogniu, aż do stopienia. Wymieszać z żurawiną i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
żurawinażurawina
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozprowadzić mieszaninę na folii, ostudzić i podzielić na 1 1/2 cala kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn