Żurawina Jabłko Żelatyna Pleśń

Żurawina Jabłko Żelatyna Pleśń
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Żurawinowa forma żelatynowa jabłko może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka jabłek, sosu żurawinowego, mieszanki galaretki malinowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Żelatyna Żurawinowa Forma, Żelatyna Żurawinowo-Pomarańczowa, oraz Żelatyna Żurawinowa Forma Sałatkowa.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu połączyć sos żurawinowy z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Podgrzać, aż sos się rozpuści. Mieszaj żelatynę, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
3
Zdjąć z ognia.
4
Wymieszać w jabłka, pomarańcze, orzechy włoskie, i jogurt.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
5
Wlać mieszaninę do fantazyjnej formy żelatynowej lub ładnej miski i przechowywać w lodówce przez noc. Aby podawać, zanurz na krótko w gorącej wodzie i odwróć na naczynie do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn