Żurawina Czerwona
Red Devil Cranberries wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 88 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Mieszanka sosu adobo, papryka chipotle, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Żurawina Czerwona, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu, dodać olej i podsmażyć szalotkę i pieprz serrano na średnim ogniu przez 3 do 4 protokół.
Dodaj we krwi sok pomarańczowy, syrop z agawy, żurawiny, chipotle, adobo, cynamon i sól. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest gęsta, 20 do 25 minut, mieszając od czasu do czasu.
Odstawić do zagęszczenia, dzięki pektyny w żurawinie.
Wskazówka faceta: jeśli jest dostępna, spróbuj kupić 1 świeżą krew pomarańczową i dodaj to do żurawiny. Segment, dodać miąższ pomarańczy do garnka i wycisnąć Pozostałe soki z błony pomarańczowej krwi.
Uwaga kucharza: aby podzielić pomarańczę, Usuń górę i dół z pomarańczy nad małą miseczką (aby złapać soki). Obrać pomarańczę małym ostrym nożem, ostrożnie usuwając cały rdzeń. Ostrożnie pokroić między segmentami, w dół z każdej strony, i pozostawić do spadku do miski, jak postępować.