Żeliwne Małże Prażone
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Żeliwne Prażone małże może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 625 kalorii, 20g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, małże z twardymi łuskami, takie jak małe płatki, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Żeliwne Małże Prażone, Patelnia Żeliwna Pieczony Pokrojony Kurczak, oraz Żeliwne Kokosowe Pieczone Udka Z Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Pokroić ziemniaki w plastry o grubości 1/2 cala i wymieszać z czosnkiem, cebulą, olejem, solą i pieprzem na patelni (lub patelni). Piec w środku piekarnika, aż ziemniaki zaczną brązowieć, o 15 protokół.
Dodać pomidory, podrzucając do połączenia, i smażyć, aż Skórki zmarszczki i podzielić, o 10 protokół.
Dodać małże i płatki czerwonej papryki i pieczone, pokryte pokrywką (lub szczelnie pokryte folią), aż małże są całkowicie otwarte, 6 do 10 minut. (Należy wyrzucić małże, które nie zostały otwarte po 10 minutach.)
Posypać pietruszką i podawać na patelni.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże działa bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.