Żeberka z kozim serem, musztardą cytrynowo-miodową i rukolą
Żeberka z kozim serem, musztardą cytrynowo-miodową i rukolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 8,78 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1007 kalorii, 61g białka, oraz 70 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, rukoli, steków z oczu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Czas Na Steki! Ribeye Z Kozim Serem I Musztardą Miodową Meyer Lemon, Ciasto Z Kozim Serem Figowym Z Rozmarynem I Cytryną Meyer, oraz Pizza Quinoa z cytryną, kozim serem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyjmij steki z lodówki 30 minut przed gotowaniem i odstaw do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Rozgrzej grill, aby uzyskać wysokie bezpośrednie i pośrednie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Wymieszać miód, musztarda Dijon, musztarda pełnoziarnista i sok z cytryny w małej misce i odstawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca Pełnoziarnista
Udziec Jagnięcy Z Kością
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Steki posmarować olejem rzepakowym i obficie posypać solą i pieprzem. Grill na bezpośrednim ogniu, aż lekko zwęglone, o 5 protokół. Odwróć steki i przesuń je od węgli, zamknij pokrywę i grilluj, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka zarejestruje 135 stopni F, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć z grilla na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Kasztany Wodne, Julienne
8
Top steki z kozim serem i skropić vinaigrette. Rozsypać rukolę na wierzchu, a następnie zakończyć dobrą mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Vinaigrette
Nie Z Lokalnego Ogrodu
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.