Żeberka z kozim serem, musztardą cytrynowo-miodową i rukolą

Żeberka z kozim serem, musztardą cytrynowo-miodową i rukolą
Żeberka z kozim serem, musztardą cytrynowo-miodową i rukolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 8,78 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1007 kalorii, 61g białka, oraz 70 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, rukoli, steków z oczu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Czas Na Steki! Ribeye Z Kozim Serem I Musztardą Miodową Meyer Lemon, Ciasto Z Kozim Serem Figowym Z Rozmarynem I Cytryną Meyer, oraz Pizza Quinoa z cytryną, kozim serem i bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyjmij steki z lodówki 30 minut przed gotowaniem i odstaw do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Rozgrzej grill, aby uzyskać wysokie bezpośrednie i pośrednie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wymieszać miód, musztarda Dijon, musztarda pełnoziarnista i sok z cytryny w małej misce i odstawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszać ser, zioła i oliwę z oliwek w misce, aż do połączenia i doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Steki posmarować olejem rzepakowym i obficie posypać solą i pieprzem. Grill na bezpośrednim ogniu, aż lekko zwęglone, o 5 protokół. Odwróć steki i przesuń je od węgli, zamknij pokrywę i grilluj, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka zarejestruje 135 stopni F, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć z grilla na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Top steki z kozim serem i skropić vinaigrette. Rozsypać rukolę na wierzchu, a następnie zakończyć dobrą mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
VinaigretteVinaigrette
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
9
Udekorować półmisek grillowanymi połówkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn