Żeberka wołowe z sosem pomarańczowym i wędzoną papryką
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 2,15 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny sherry, koncentrat soku pomarańczowego, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety jagnięce pieczone na ogniu z wędzoną papryką i sosem BBQ z pomarańczy, Papryka-i-Ancho-przetarte wędzone żeberka dziecięce, oraz Żeberka wołowe z pomarańczowym sosem BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grilla (średnio-na małym ogniu). Wymieszać pierwsze 4 Składniki, 1 łyżka papryki i 1 1/4 łyżeczki kminku w średniej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Połowę sosu przenieść do małego dzbanka i rezerwy.
Żeberka posypać ze wszystkich stron papryką, kminkiem, solą i pieprzem. Grill 20 minut, obracając od czasu do czasu.
Żeberka posmarować sosem z miski. Grill, aż lekko zwęglone i gotowane do średnio rzadkie, szczotkowanie z pozostałym sosem w misce, o 15 protokół.
Przenieś żeberka na talerz.
Skropić odrobiną sosu w dzbanku i posypać solą i pieprzem; przekazać pozostały sos.