Żeberka wołowe z glazurą Sorgo

Żeberka wołowe z glazurą Sorgo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj żeberek wołowych z glazurą Sorgo. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1192 kalorii, 113g białka, oraz 68 g tłuszczu. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, żeberka wołowe, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żeberka szkliwione sorgo-musztarda, Żeberka wołowe peklowane z brązowym cukrem i musztardową glazurą, oraz Pieczona dynia z Grzaną glazurą Sorgo.

Instrukcje

1
Spłukać i osuszyć żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Usuń cienką membranę z tyłu żeber, krojąc w nią i ściągając ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Wymieszać cukier i 6 kolejnych składników. Masę cukrową wmasować w mięso żeberka, pokrywając je ze wszystkich stron. Owiń żebra szczelnie folią i umieść w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym; zamknij i schłodź 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Sorgo i kolejne 2 składniki zagotować w 3-qt. rondel na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu; zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 6 do 7 minut lub aż mieszanina jest zmniejszona o połowę. Całkowicie schłodzić (około 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
SorgoSorgo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Umieść lekko nasmarowane stojaki z drutu w 2 aluminiowych 15 - x 10-calowych patelniach z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Zdejmij folię z żeber i umieść żebra na stojakach z drutu. Pokrywa z folią aluminiową do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8
Piec 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Wyjąć folię i piec 3 więcej godzin lub aż mięso zacznie odrywać się od kości, fastrygowanie mieszaniną sorgo co 30 minut. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 400, i piec 10 więcej minut lub aż żeberka są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorgoSorgo
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn