Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj żeberek wołowych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1725 kalorii, 57g białka, oraz 117 g tłuszczu każdy. Na $6.98 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka łagodnego sera cheddar, bulion wołowy, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Żeberka Wołowe, Żeberka Wołowe, oraz BBQ wołowina krótkie żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. w dużej żaroodpornej patelni lub patelni do pieczenia rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Krótkie żeberka posypać ze wszystkich stron solą, pieprzem, solą czosnkową i przyprawioną solą. Wkleić przyprawy do mięsa. Zagrzebać żeberka w mące i odkleić nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żeberka Wołowe
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Umieść krótkie żeberka na patelni i zapiekać, aż rumiane z obu stron, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj czosnek, marchew, seler i cebula i saute przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodaj wino i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać w bulionie z kurczaka, bulionie cielęcym, wodzie, pomidorach i sosie Worcestershire. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć i wstawić do piekarnika. Pieczemy przez 2 godziny. Następnie dodaj ziemniaki, przykryj i piecz przez dodatkowe 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
(wątroba I Szyja Usunięte)
Bulion Cielęcy
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
Pamiętaj, aby od czasu do czasu sprawdzać płyn na patelni, aby upewnić się, że jest wystarczająco dużo, aby mięso było wilgotne i gotowane na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
W razie potrzeby dodaj więcej zapasów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
9
Podawać na trzech polentę serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10
W dużym rondlu połączyć wodę, polentę i 1/2 łyżeczki soli. Mieszaj na dużym ogniu, aż mieszanina się zagotuje; zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Polenta dusić na wolnym ogniu przez 25 do 30 minut lub do gładkiej, ubijając od czasu do czasu, aby zapewnić gładką konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
Biały Jęczmień Perłowy
11
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.