Powolne żeberka do gotowania mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $4.8 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do steków, sos sojowy, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway), Red Eye BBQ żeberka Slow Cooker - 75 dni lata Slow Cooker s, oraz Żeberka wolnoopalające.
Instrukcje
1
Wymieszaj przyprawę do steków, sól czosnkową, czarny pieprz i chili w proszku w małej misce. Przetrzyj żeberka mieszanką przypraw i umieść na dnie wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-o
2
Wlać sos barbecue, sos Worcestershire, sos sojowy, sos teriyaki, sok pomarańczowy i ostry sos pieprzowy. Płyn nie powinien pokrywać żeber do końca.