Żeberka Wieprzowe W Stylu Kansas City

Żeberka Wieprzowe W Stylu Kansas City
Żeberka wieprzowe w stylu Kansas City to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 9,17 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1610 kalorii, 92g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, wodę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Żebra W Stylu Kansas City, Grill: Żeberka W Stylu Kansas City, oraz Kansas City Style Baby Back Ribers W Połączeniu Z Gnarly Head Authentic Black Wine.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Usunąć cienką białą błonę z kości-strony żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Wymieszać razem brązowy cukier, sucha musztarda, cayenne, papryka, czosnek w proszku, cebula w proszku, sól i pieprz w małej misce. Masować pocierać żebra i odstawić na 1 godzinę lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
RamięRamię
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Jeśli gotowanie na grillu, umieść żeberka mięso-side w dół obok średnio gorących węgli, które są o 225 stopni F. pośrednie ciepło będzie gotować je wolniej, czyniąc je miękkie. Pozostawić do gotowania przez 1 godzinę. Żeberka Turn co pół godziny i baste z sosem barbeque Kansas City. Gotować, aż żeberka będą miękkie, o 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Jeśli gotujesz w pomieszczeniach, umieść na patelni ze stojakiem. Posmaruj żebra sosem z grilla Kansas City i przykryj je kawałkiem folii aluminiowej. W rozgrzanym 350 stopni F. piekarnik, umieścić żeberka, fastrygowanie z sosem co 30 minut i usunięcie folii przez ostatnie 30 minut i gotowanie do przetargu widłowego, o 2 1/2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W małym garnku z sosem na średnim ogniu rozgrzać olej i dodać cebulę, gotując do przezroczystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Dodaj pozostałe składniki w dużej misce i wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj do sosu patelni i niech gotować na wolnym ogniu przez 30 do 45 protokół. Użyj do podlewania żeberek wieprzowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
3 filiżanki

Składniki

1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweramięramię4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweramięramię1Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno12 łyżeczki czosnku w proszku1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemusztarda suchamusztarda sucha12 łyżeczki czosnku w proszkupółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(o cebuli, drobno pokrojonej w kostkę(o cebuli, drobno pokrojonej w kostkę12 łyżeczki czosnku w proszkuramięramię2płytyżeberka wieprzowe po 3 funtyżeberka wieprzowe po 3 funty12 łyżeczki czosnku w proszkupokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek0Batoniki toffi Heath1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty12 łyżeczki czosnku w proszku1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kubek (2 puszki) pasta pomidorowakubek (2 puszki) pasta pomidorowa23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W28 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn