Żeberka wieprzowe w stylu Kansas City to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 9,17 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1610 kalorii, 92g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, wodę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Żebra W Stylu Kansas City, Grill: Żeberka W Stylu Kansas City, oraz Kansas City Style Baby Back Ribers W Połączeniu Z Gnarly Head Authentic Black Wine.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Usunąć cienką białą błonę z kości-strony żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Wymieszać razem brązowy cukier, sucha musztarda, cayenne, papryka, czosnek w proszku, cebula w proszku, sól i pieprz w małej misce. Masować pocierać żebra i odstawić na 1 godzinę lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ramię
Ramię
Musztarda W Proszku
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej Wody
(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Jeśli gotowanie na grillu, umieść żeberka mięso-side w dół obok średnio gorących węgli, które są o 225 stopni F. pośrednie ciepło będzie gotować je wolniej, czyniąc je miękkie. Pozostawić do gotowania przez 1 godzinę. Żeberka Turn co pół godziny i baste z sosem barbeque Kansas City. Gotować, aż żeberka będą miękkie, o 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Jeśli gotujesz w pomieszczeniach, umieść na patelni ze stojakiem. Posmaruj żebra sosem z grilla Kansas City i przykryj je kawałkiem folii aluminiowej. W rozgrzanym 350 stopni F. piekarnik, umieścić żeberka, fastrygowanie z sosem co 30 minut i usunięcie folii przez ostatnie 30 minut i gotowanie do przetargu widłowego, o 2 1/2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W małym garnku z sosem na średnim ogniu rozgrzać olej i dodać cebulę, gotując do przezroczystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Dodaj pozostałe składniki w dużej misce i wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj do sosu patelni i niech gotować na wolnym ogniu przez 30 do 45 protokół. Użyj do podlewania żeberek wieprzowych.
Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel to moje ulubione żeberka wieprzowe. Żeberka wieprzowe i inne grillowane porki ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.