Żeberka Wieprzowe Szkliwione Żurawiną

Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Żurawina glazurowane żeberka wieprzowe może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 275 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka laski cynamonu, żeberka wieprzowe, sos żurawinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Żeberka Wieprzowe Szkliwione Żurawiną, Żurawinowo-Glazurowane Duszone Żeberka, oraz Żeberka Wieprzowe Szkliwione.
Instrukcje
W małym rondlu wymieszać sos żurawinowy, laskę cynamonu, musztardę i skórkę pomarańczową na średnim ogniu przez 5 minut lub do bąbelków. Odstawić.
Na rozgrzanych węglach (na średnim ogniu) patelnią ociekową umieść żeberka na grillu.
Posmaruj sosem. Przykryć i grillować przez 45 do 60 minut, szczotkując od czasu do czasu sosem, aż żeberka będą miękkie i nie będzie różu.
Usunąć i wyrzucić laskę cynamonu.