Żeberka w sosie suchym – Memphis (Dave's Dinners)

Żeberka w sosie suchym – Memphis (Dave's Dinners)
Jeśli masz około 2 godzin i 15 minut do spędzenia w kuchni, Dry Rub Ribs- Memphis (Dave's Dinners) może być niesamowitym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i przyjaznym dla FODMAP, który warto wypróbować. Za 35 centów za porcję otrzymujesz marynatę dla 15 osób. Jedna porcja zawiera 116 kalorii , 8 g białka i 9 g tłuszczu . 16 osób uznało ten przepis za przepyszny i sycący. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, sól, cukier i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 31% . Ta ocena nie jest taka super. Wypróbuj Carrot and Cabbage Salad With Coriander+cumin Dry Rub , Dry Mee Siam i Gujarati Dry Mung Bean Curry, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni Fahrenheita.
3
Wymieszaj dokładnie składniki marynaty w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Plus 1/8 Szklanki Oliwy Z Oliwek1 1/2 Szklanki Plus 1/8 Szklanki Oliwy Z Oliwek
4
Usuń błonę z kości w żeberkach, a następnie natrzyj je olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Małych Papryczek Poblano6 Małych Papryczek Poblano
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Polać żeberka mieszanką przypraw i równomiernie ją rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Rozłóż żeberka równomiernie na blasze do pieczenia wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
7
Piec, aż ciasto będzie miękkie i soczyste w środku oraz chrupiące na zewnątrz, około 2 do 2 i pół godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Zmiksuj W MalakserzeKandyzowany Imbir, Zmiksuj W Malakserze
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn