Żeberka w sosie suchym – Memphis (Dave's Dinners)
Jeśli masz około 2 godzin i 15 minut do spędzenia w kuchni, Dry Rub Ribs- Memphis (Dave's Dinners) może być niesamowitym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i przyjaznym dla FODMAP, który warto wypróbować. Za 35 centów za porcję otrzymujesz marynatę dla 15 osób. Jedna porcja zawiera 116 kalorii , 8 g białka i 9 g tłuszczu . 16 osób uznało ten przepis za przepyszny i sycący. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, sól, cukier i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 31% . Ta ocena nie jest taka super. Wypróbuj Carrot and Cabbage Salad With Coriander+cumin Dry Rub , Dry Mee Siam i Gujarati Dry Mung Bean Curry, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Zobacz jak przygotować ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni Fahrenheita.
Wymieszaj dokładnie składniki marynaty w małej misce.
Usuń błonę z kości w żeberkach, a następnie natrzyj je olejem roślinnym.
Polać żeberka mieszanką przypraw i równomiernie ją rozprowadzić.
Rozłóż żeberka równomiernie na blasze do pieczenia wyłożonej folią.
Piec, aż ciasto będzie miękkie i soczyste w środku oraz chrupiące na zewnątrz, około 2 do 2 i pół godziny.