Żeberka Slow-Cooker Plum-Szkliwione
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Slow-Cooker Plum-Glazed Riblets może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu ryżowego, pieprz, żeberka wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Slow-Cooker Grillowane Pikantne Chili-Szkliwione Żeberka, Brzoskwiniowo-imbirowe szkliwione żeberka, oraz Chińskie szkliwione żeberka z czosnkiem i tajską bazylią.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować żeberka w oleju 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
Umieść żebra w 2-do 3-quart powolnej kuchence. W małej misce, wymieszać bulion, ocet, czosnek, sól, pięć przypraw w proszku i pieprz.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 3 do 4 godzin.
W małej misce wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać dżem.
Odcedzić żebra; wrócić do kuchenki. Wymieszać z dżemem. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 25 do 30 minut lub aż sos będzie gorący i lekko zagęszczony i żeberka są dobrze pokryte sosem.