Żeberka marynowane w czosnku, Anaheim Chiles i świeżym Oregano

Żeberka marynowane w czosnku, Anaheim Chiles i świeżym Oregano
Żeberka marynowane w czosnku, Anaheim Chiles i świeżym Oregano wymaga ok. 5 godzin od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz pod ręką chili, liście oregano, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące chili nadziewane wieprzowiną, Smażona ryba marynowana w czosnku, occie, Oregano i kminku, oraz Polędwiczki wieprzowe marynowane w czosnku, cytrynie i Oregano z sałatką grecką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać czosnek, chiles, oregano i olej w dużym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Dodaj steki i włączyć płaszcz w marynacie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjmij steki z lodówki 30 minut przed grillowaniem, aby się ochłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Zdjąć z marynaty i obficie doprawić z obu stron solą i pieprzem. Grilluj steki po obu stronach, aż będą złociste i lekko zwęglone i ugotowane do średnio rzadkich i natychmiastowy odczyt termometru rejestruje 130 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć z grilla na deskę do krojenia i pozostawić na 10 minut, luźno przykryte folią. Pokroić w grube plastry o grubości 1/2 cala i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn