Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz rzodkiewkę daikon, czosnek, ocet z brązowego ryżu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 53 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Duszone żeberka z daikonem i szklanym makaronem, Grillowane żeberka z Miso, oraz Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.