Święty wędzony boczek i pieczarki Penne

Święty wędzony boczek i pieczarki Penne
Święty wędzony boczek i pieczarki Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.08 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, soli i pieprzu, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Wegańskie Wędzone Pieczarki "Boczek", Boczek Pieczarkowy Wędzony Cheddar Risotto, oraz Penne ai funghi (Penne z sosem grzybowym) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać makaron penne i 1 łyżka oliwy z oliwek do garnka, i gotować, aż makaron będzie prawie miękkie, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Drenaż.
4
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż rumiane. Czosnek wymieszać i gotować przez kilka minut, a następnie dodać grzyby. Gotować, stale mieszając, przez kilka minut, aż grzyby zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Pozostawić na wolnym ogniu przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
6
Na patelnię dodać ugotowany makaron i wymieszać, aż będzie pokryty. Gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się do zaledwie kilku łyżeczek na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Na talerze ułożyć obfite porcje, a na wierzch polać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn