Święto Dziękczynienia: tłuczone słodkie ziemniaki i sos podrobowy
Need a SOS bezglutenowy i wegański? Święto Dziękczynienia: puree słodkie ziemniaki i podrobowy sos może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szalotki, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis od tej Mamy gotuje ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczony indyk z sosem Podrobowym i kiełbasą i sosem szałwiowym, na Święto Dziękczynienia, Mielony Sos Z Indyka Na Puree Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Kurczak kiełbasa i cebula sos na puree słodkie ziemniaki.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oleju na średniej patelni na małym ogniu.
Dodaj szalotki na patelni, i gotować przez 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Posypać cukrem; gotować 20 minut lub aż szalotka będzie złoty, mieszając od czasu do czasu.
Ziemniaki umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 8 minut lub do miękkości.
Umieść ziemniaki w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będą gładkie.
Dodać rozmaryn, sól i pieprz; ubijać do wymieszania.Łyżka do miski; wierzch z szalotki, i skropić pozostałe 2 łyżeczki oleju.